KOZMETIČKI SALON IVA BEAUTY LAB

Kozmetički salon Iva Beauty Lab je oaza u kojoj možete da podmladite telo i duh. Nastojimo da ponudimo sveobuhvatne usluge i jedinstveni pristup lepoti koji će vam pomoći da izgledate bolje i osećate se najbolje!

Osnivač Iva Beauty Lab-a, Ana, ima bogato obrazovanje iz oblasti farmacije, i obuke iz kozmetike i drugih oblasti. Od kada pamti sebe, Ana voli negu kože, sve od saznanja o tome kako koža deluje, do toga šta da radi ili koristi da bi bila zdravija i mlađeg izgleda.

O nama

Iva Beauty Lab nudi Vam utočište od svakodnevnih briga. Mi nudimo ono što mnogi drugi kozmetički saloni  ne čine: napredno obrazovanje klijenata. Objašnjavamo kako tretmani funkcionišu i koje rezultate možete očekivati, a gostima za poneti pružamo uputstva za negu kako bismo bili sigurni da ćete dobiti najbolje rezultate od naših tretmana.

Iva Beauty Lab studio za negu lica i tela Vam nudi:

  • Besplatnu analizu Vaše kože najsavremenijim skenerom sa konsultacijom i preporukom potrebne nege
  • Širok izbor neinvazivnih kozmetičkih tretmana koji će kožu na prirodan način održati zdravom i negovanom
  • Produženu kućnu negu izrađenu od strane farmaceuta formulisanu samo za Vas

Neka Iva Beauty Lab bude vaša urbana oaza. Uživajte u našem spektru podmlađujućih terapija, uključujući efikasne tretmane lica. Kontaktirajte nas, da biste zakazali besplatne početne konsultacije.