Ulažite u svoju kožu na vreme i ona će vas dugo prezentovati

kozmetički proizvodi

Pitam se pitam..

Da li smo svesni koliko novca trošimo na kozmetičke proizvode, a ne znam ni da li sam od njih lepša?

Kako ću u moru proizvoda za negu kože izabrati onaj koji je baš za mene?

Zašto da tražim savet stručnjaka, ma ja znam najbolje šta meni treba?

AKO I VAS MUČE ISTE MUKE ČITAJTE DALJE!

Svaki put kada jedemo, naš sistem za varenje razlaže hranu, a jetra izbacuje štetne toksine.  Međutim, kada nešto stavimo na kožu, do 60% sintetičkih hemikalija može ući u krvotok i nakupiti se u našim telima.

Razmislite o svim proizvodima koje svakodnevno koristimo koji dolaze u kontakt sa našom kožom: šminka, mirisi, hidratantni kremi, sapuni, dezodoransi i tako dalje.  Nije važno samo ono što jedemo, već i ono što stavljamo na kožu!  Sve što nam treba da ostanemo zdravi i srećni priroda je već stvorila za nas!

Ako još uvek koristite neorganske proizvode, vreme je da razmislite.  Čitajte dalje da biste saznali koje su prednosti organskih proizvoda za negu kože da biste videli kako oni mogu biti bolji za vas.

1. Neorganski proizvodi za negu kože sadrže štetne sastojke:

 Uzmite bočicu bilo kog neorganskog proizvoda za negu kože i pročitajte etiketu sa njegovim sastojcima.  Koliko sastojaka zapravo možete prepoznati?

2. Organski proizvodi za negu kože su napravljeni od prirodnih sastojaka:

 Sada pročitajte etiketu sa sastojcima bilo kog organskog proizvoda za negu kože.  Verovatno biste prepoznali većinu, ako ne i sve stavke tamo.

 3. Organski proizvodi nisu alergeni:

 Bez jakih hemikalija, manje je verovatno da će organski proizvodi za negu kože izazvati alergijske reakcije, upale ili iritacije. 

4. Organski proizvodi za negu kože rade bolje:

 Utvrđeno je da biljke koje se uzgajaju organski sadrže veći nivo vitalnih antioksidativnih vitamina od neorganskih biljaka. 

 5. Biti organski bolji je za vašu kožu:

 Sintetički sastojci koji se nalaze u neorganskim proizvodima mogu brzo delovati, ali su takođe invazivni, uzrokujući štetu koja se ne vidi.  Uz produženu upotrebu, ove hemikalije mogu oštetiti i oslabiti vašu kožu dok vaše telo pokušava da se nosi sa ovim stranim supstancama.  Kao rezultat toga, razmena kiseonika u koži je smanjena, što dovodi do preranog starenja i povećanog rizika od pojave sunčevih pega.

Međutim, korišćenjem prirodnih, organskih proizvoda za negu kože, obezbedite da dobijete prave hranljive prednosti od njegovih sastojaka.  Poznato je da prirodni organski sastojci kao što su kokosovo ulje, med, aloe vera i shea puter, na primer, umiruju, neguju, vlaže i promovišu glatku kožu.