U potrazi za novom kožom..

kozmeticki preparati

Da li ste ikada napustili prodavnicu kozmetičkih proizvoda osećajući se preopterećeno dostupnim izborima?  Ako je tako, niste sami. 

Sa toliko različitih brendova, sastojaka i cena lako je zbuniti se. 

Pitali ste se: 

Šta su kozmetička sredstva?

Која krema bi bila za mene i kojim redosledom bi trebalo da li ih aplikujem sa ostalim preparatima  da bih dobila najbolji rezultat?

Pronalaženje pravih proizvoda za vaš tip kože i estetski ciljevi su izazovni. 

Pronalaženje kvalitetnih saveta od pouzdanog kozmetičara, čak i više.

Profesionalne konsultacije za negu kože pružaju odličnu priliku da upoznate svoju kožu i naučite kako da je pravilno negujete. 

Izgradnja odnosa sa vašim profesionalnim  kozmetologom tokom vremena omogućava vam da razvijete poverenje u njihove preporuke i proizvode. 

Šta očekivati ​​od profesionalne konsultacije?

Pre nego što stignete na zakazani sastanak, razmotrite nekoliko pitanja koja vam mogu postaviti: 

Šta vam smeta kod vaše kože?

Šta želite da promenite?  

Kakav nivo posvećenosti ste spremni da napravite, finansijski i u pogledu vašeg vremena?  Da li ste otvoreni za istraživanje drugih opcije lečenja da biste postigli svoje ciljeve?  

Odgovorima na ova pitanja vaš konsultant će moći bolje da vas posavetuje kako možete efikasno režimom nege kože poboljsati vaš stil života.

Konsultacije za negu kože sa kvalifikovanim stručnjakom trajaće oko 30 minuta. Medicinska istorija i prethodno radjeni tretmani su jako bitni. 

Analiza vaše kože pod uvećanjem ili savremenim skriningom kože je od suštinskog značaja za procenu stanja kože i prepisivanja odgovarajućeg režima nege nekim od kozmetičkih tretmana, koji su i sigurni i efikasni za vas. Sa svojim kozmetičarem – specijalistom za kožu, trebalo bi da budete u mogućnosti da postavljate pitanja otvoreno i opušteno.