Kiseonik: Najbolji način da udahnete život u vašoj koži

kiseonik

Vaša koža čini da se osećate dobro u sebi.  Što više brinete o svojoj koži, to će ona bolje izgledati i sveukupno ćete se osećati neverovatnije.  Ništa na ovom svetu ne može vam pomoći da postignete najbolji sjaj preko noći.  Ali svakako možemo pokušati.  A tretman lica kiseonikom je definitivno veoma dobar korak ka tome.  Oživljavanje kože je najbolja stvar koja ne samo da je može popraviti, već i preokrenuti znake starenja i dati joj najbolji mogući sjaj.

U ovom tekstu ćemo pričati o tome kako je tretman lica kiseonikom dobar za kožu, kako to uraditi, kao i stvari koje treba da znate i razmotrite pre nego što ga napravite.

Šta je kiseonik za lice?

Kiseonički tretman lica se sprovodi putem mašine i koristi se za podsticanje rasta kolagena i takođe neguje vašu kožu tokom procesa.  Mašina za lice sa kiseonikom se koristi za prskanje visokokoncentrisanih molekula kiseonika na spoljašnji sloj vaše kože, takođe poznat kao epidermis.  Koristeći mašinu, ovaj koncentrovani kiseonik se nanosi na vaše lice i vrat.

U osnovi, tretman lica kiseonikom koristi mašinu da unese u spoljašnji sloj vaše kože sve esencijalne vitamine i minerale, zajedno sa botaničkim ekstraktima.  U stvari, ovo je najbolji izbor mnogih vrhunskih poznatih ličnosti, uključujući Madonu.

Ovo je vaš put do glatke, bolje i punije kože, a mi ćemo vam reći kako tačno funkcioniše.

Koje su prednosti tretmana lica kiseonikom?

Nega lica kiseonikom prodire u najdublje slojeve i daje jedinstven sjaj koži.  Ali ne radi samo to.  Ima mnogo prednosti i mi ćemo vam reći sve o njima, tako da sledeći put kada krenete u salon, znate šta da radite.

Povećava stvaranje ćelija

Da li znate da je kiseonik veoma važan za regeneraciju ćelija?  Naše ćelije kože nastavljaju da umiru i regenerišu se, a infuzija kiseonika može da eskalira proces.  Ovo pomaže koži da zaceli brže, a samim tim doprinosi i zarastanju akni i ožiljaka od njih.

Povećava proizvodnju kolagena

Poznato je da je tretman lica kiseonikom odličan tretman protiv starenja.  To je zato što podstiče proizvodnju kolagena, proteina koji pomaže da se ćelije kože drže zajedno.  Sa godinama, ovaj kolagen slabi, a samim tim i veza između ćelija kože, što dovodi do bora.  Nega lica kiseonikom sa svojstvima koja podstiču kolagen pomaže da se ovaj efekat preokrene.

Nema neželjenih efekata ili bolova

Skoro svi tretmani lica i tretmani dolaze sa malo štipanja ili bola.  Ne sa kiseonikom za lice.  Nema otoka, peckanja ili crvenila.  Zbog toga je ovo najbolja opcija za nekoga ko ima osetljivu kožu.

Detoksikuje kožu

Ovaj tretman lica ne samo da unosi kiseonik u kožu, već i pomaže koži da iskoristi sve hranljive materije u njoj.  Ovo dalje dovodi do detoksikacije kože i takođe pomaže da se oslobodite svih neželjenih efekata zagađenja.  Tako pomaže u popravljanju kože.

Otklanja akne

Nega lica kiseonikom podstiče kolagen i popravlja kožu.  To znači da ne samo da može da se reši akni, već i da se brine o ožiljcima od akni i da ih olakša.

Daje sjaj koži

Kiseonički tretmani za lice daju blistavost koži jer uklanjaju sve toksine i nečistoće sa najvišeg sloja kože.  Oni takođe brinu o začepljenim porama i vraćaju jasnoću i boju vašim obrazima.

Daje trenutne rezultate

Kiseonički tretmani za lice brinu o mnogim stvarima kao što su bore i akne.  Osim toga, daje trenutne rezultate.  Osetićete razliku ubrzo nakon prve sesije.

Čini kožu ujednačenom

Nega lica kiseonikom, sa svojim bogatstvom hijaluronske kiseline i vitamina, brine o svim tragovima i flekama i čini da koža izgleda zategnutije i ujednačenije.

Ima brže vreme oporavka

Većinu vremena, koži je potrebno vreme da se oporavi nakon tretmana.  Međutim, u slučaju lečenja kiseonikom, vreme oporavka je brže.  U stvari, možete početi sa svojom uobičajenom  rutinom odmah nakon tretmana lica.

Toliko prednosti, sa samo jednim čudesnim tretmanom lica.

Kako napraviti savršenu negu lica kiseonikom?

Dobar tretman lica kiseonikom uključuje tri koraka:

Svetlosni tretman

Svetlo se ovde odnosi na stvarnu mašinu nalik štapiću koja se koristi za ubrizgavanje kiseonika u kožu.  Rotira se na licu i radi na izglađivanju bora i smirivanju kože dok se tretman odvija.

Tretman serumom

Sada, ovaj serum se sastoji od raznih vitamina, minerala i hijaluronske kiseline, zajedno sa antioksidansima.  Pomaže da koža bude zategnutija i bolja.

Masaža

Ovo je poslednji korak.  Nakon tretmana, vaša koža se masira sa svim relevantnim kremama i losionima kako bi je umirila, a takođe i kako bi efekti lica ostali duže.

Najčešća pitanja o tretmanima lica kiseonikom

 P. Koji su neželjeni efekti tretmana lica kiseonikom?

ODGOVOR: Uglavnom nijednu.  Zbog toga se tretmani lica kiseonikom smatraju najboljom opcijom za one sa osetljivom kožom.  Međutim, ako ste neko ko možda ima ultra-osetljivu kožu, ili ako imate i najmanju sumnju, proverite sa svojim lekarom u vezi sa ostalim sastojcima u licu, osim čistog kiseonika koji se koristi.

P. Da li treba da to radim redovno?

ODGOVOR: Kiseonički tretman lica je efikasan već od prve sesije, ali morate da idete na sledeće sesije ako želite da zadržite taj sjaj.  Vaša koža bi više sjajila i bila bi zategnutija, živahnija i ujednačenijeg tona.  Samo budite redovni sa svojim sesijama.

P. Da li postoje neželjeni efekti kiseonika za lice?

ODGOVOR: Nema ih.  Većina neželjenih efekata koji dolaze sa ovakvim tretmanima, kao što su otok ili peckanje, se ne javljaju jer je veoma nežan.  U stvari, možete odmah da nastavite sa normalnim načinom života, pa čak i sa režimom nege kože koji uključuje čišćenje, piling, toniranje i hidrataciju.