Antikuperozna mezoterapija

Kuperoza lica je zapaljensko stanje kože koje karakterišu prošireni krvni sudovi. Stručnjaci pretpostavljaju da je kod takve kože oslabljeno i vezivno tkivo.

Kuperoza

Prošireni kapilari, poznatiji kao “telangiektazije”, su najčešće jasno vidljivi na obrazima i nosu, nešto ređe na čelu i rukama.

Uzroci nastanka kuperoze nisu potpuno poznati. Nasledna predispozicija ili poremećaji u imunološkom sistemu i cirkulaciji krvi mogu imati važnu ulogu.

Kuperoza se može razviti i pod uticajem spoljašnjih faktora kao što su stres, alkohol ili izlaganje suncu i UV zracima – zato je UVA ili UVB zaštita od suštinskog značaja za pacijenta.

U slučaju kuperoze ključno je ojačati krvne sudove na koži lica. Za tretman ovakve kože potrebni su kozmetički proizvodi koji su manje masni, koji ne sadrže alkohol, mineralna i silikonska ulja, a koji pružaju intezivnu hidrataciju i umirujuć efekat.

Da li imate crvenilo na licu, a ne znate kako da ga uklonite? Pozovite Iva Beauty Lab i zakažite Vaš tretman.

TRETMAN

CENA

Mezoterapija antikuperozna 

6000

Mezoterapija antikuperozna – 3 tretmana

15000

DOUCEUR MARINE – za osetljivu kožu sklonu crvenilu

Ovaj tretman omekšava kožu i poboljšava njenu odbranu čineći epiderm glatkim i idealno hidriranim, a ten blistavijim.

Predivno mekan i blag, ovaj tretman deluje tako što uglađuje ten pomoću lokalizovanog nanošenja svežeg, glatkog dvogela i bogate, kremaste maske koja je, nakon nekoliko minuta na licu, nežno umasirana kako bi učinila trenutak još prijatnijim.

Rezultat

Tretira osećaj zategnute, iritirane kože i crvenilo, epiderm je uglađen i ten ujednačen.

Indikacije

– Kapilari

– Rozacea

– Koža nakon sunčanja

– Dehidrirana koža

– Neujednačen ten

Ključni proizvodi u ovom tretmanu:

douceur marine

– PURE PORE HEATING MASK – sadrži u sebi morski Zeolit vulkanskog porekla koji skida nečistoće, sebum sa kože, otvara pore za samo 3 minuta, sadrži zelenu glinu i oksigenol. Spušta PH vrednost kože.

– DOUXE VISAGE CREAM

– OLIGOFORCE SOOTING SERUM – sadrži narandžu – C vitamin, K vitamin koji jača krvne sudove, zelene alge i koncentrovanu morsku vodu.

– COMFORT SHIELD MASK – ova maska sadrži belu glinu, probiotike, hijaluron, C vitamin i K vitamin.

.

TRETMAN

CENA

Doucer marine tretman

4500