CIFOLIA ORGANIC

cifolia organic

CIFOLIA ORGANIC linija za negu lica pruža koži sve izuzetne prednosti za negu kože CIFOLIA algi. Nazvana „dugina alga“, jer njeni raznobojni listovi na kojima se prelivaju boje imaju optimalnu difuziju svetlosti koja takođe deluje na kožu za intenzivno blistav ten. Ovaj aktivni sastojak koji reflektuje svetlost čini kožu blistavom i sjajnom. Efekat posvetljivanja kože je trenutan i čini ten ujednačenijim i sjajnijim nego ikad.

Poreklom je iz Bretanje u Francuskoj. CIFOLIA se održivo uzgaja i bere ručno kako bi se ograničio otpad i podstakao ponovni rast.

Tretman CIFOLIA ORGANIC traje 60min. Uključuje opuštajuću, umirujuću i punu masažu lica i očiju. CIFOLIA ORGANIC tretman za konturu lica i očiju kombinuje prijatne teksture i niz svilenkastih krema, osvežavajući losion i ulje za masažu po meri. Time se obezbeđuje beskonačno zadovoljstvo koje rezultira prirodno zdravom kožom koja je hidratizovana, blistava i lepa. Nazvan je i joker tretman za sve koje žele brz i intezivan rezultat za neki važan događaj.

cifolia organic

Sa novim organskim formulama obogaćenim ekspertizom PHITOMER-a, dok uključuje postojeće CIFOLIA formule, CIFOLIA ORGANIC FACIAL osigurava neuporedivo organsko iskustvo i rezultate. Od prvog tretmana koža je udobnija, zategnutija i sjajnija. Kontura očiju je zaglađena i osvežena.

Ovaj prvi korak rutine lepote obavija kožu svežim, biljnim akordom aloe vere, ruže i kedrovine, pojačanim akordom začina formulisanog sa ružičastim biberom. Dan za danom, koža je mekša, svežija i sjajnija nego ikad.

100% žena koje su probale ovaj tretman lica  žele da ga ponove.

.

TRETMAN

CENA

Cifolia Organic

6000