O NAMA

Iva Beauty Lab je kozmetički centar gde na jedinstven holistički način spoznajemo Vaše želje i potrebe. Bavimo se negom kože lica i tela, jer samo negovana koža može biti lepa. Trudimo se da Vam pružimo najbolje što možemo.

Izabrali smo lidere u profesionalnoj kozmetici kao što je Phytomer – francuska kozmetička kuća koja stvara kozmetiku već 50 godina i pokazuje kako nam dubine morskog dna mogu sačuvati mladost i lepotu lica i tela.

MD Ceuticals – engleski vodeći brend za izradu koktela za mezoterapiju i hemijske pilinge.

Maystar – osnovan 1984 (Maystar Lab) i vlasničke fabrike u Barseloni, Taragoni, Brazilu, Italiji i Peruu. Ima ugovor o partnerstvu sa dermatološkom jedinicom na Univerzitetu Rovira i Virgili u Taragoni. Razvija izvanredne formule i poseduje dva patenta, kao i vlasnički sistem koji Synergy Lift-u daje reputaciju bez premca. Synergy Lift je napredna linija protiv starenja zasnovana na kozmetogenomici. On spaja kozmetiku i genome (genetske instrukcije koje se drže u ćelijama koje sadrže celu sekvencu DNK u svoj njenoj složenosti). Predstavlja novi trend zasnovan na dubokim razumevanjem biohemijskih mehanizama odgovornih za genetiku kože i trajno zdravlje. Proučava dermalno ponašanje i reakcije i uzroke starenja, analizirajući kako da dermis izgleda blistav i zdrav bez obzira na godine. Odlučujući faktor smatra biološku starost, a ne broj godina. Istraživanje i analiza ponašanja ćelija našeg tima, u kombinaciji sa njihovim detaljnim poznavanjem nege kože, daju im opsežno razumevanje kodova odgovornih za obnavljanje i zdravlje kože.

Poverenje smo dali takođe Vecom i Ionto comed aparatima koji nam pomažu da tretmane koje radimo daju najbolje rezultate. Uspehe koje nižemo svakako prepisujemo našoj stručnosti, posvećenosti i kontinuiranim edukacijama.

Mi kreiramo peronalizovane tretmane tela i lica, gde dobijamo jednu širu sliku Vaših potreba.

Za više informacija šta naš kozmetički centar nudi, slobodno nas kontaktirajte.