Dermapen

Dermapen je naprednija tehnologija tretmana kože  iglicama koje vertikalno probijaju kožu pomoću  automatske vibracijske funkcije stvarajući fine kanale   i stimulišući reprodukciju kolagena. Ovi kanali nam  omogućavaju povećanu apsorpciju i prenos aktivnih  sastojaka duboko u fibroblaste kože kako bi se nahranile  temeljne ćelije u dermisu i osnovnom sloju stvarajući  kolagen i elastin.

Tretman iglicama pospešuje podmlađivanje kože  stvaranjem novih zdravih ćelija.

Tretman dermapenom je najefikasniji za zatezanje kože,  podizanje tonusa, podmladjivanje, zalečenje ožiljaka  od akni i rana, smanjenje bora i finih linija, smanjenje  veličine pora, ublažavanje strija.

Pre samog tretmana potrebno je da se koža dobro  očisti i pripremi. Bilo bi najbolje da je već odrađen  hemijski piling čišćenja kože dve nedelje pre tretmana  dermapenom. Ukoliko nije rađen prethodni piling, koža  se čisti odogvarajućim proizvodom prilagođenim tipu  kože koja se tretira.

Zatim sledi enzimski piling koji skida rožnati sloj te  preparati brže i efikasnije prodiru u potrkožno tkivo.

Na očišćenu kožu se nanosi koktel od prirodnih  ekstrakata vitamina, minerala, enzima i aminokiselina.  Nakon toga se dermapenom prelazi po koži vodoravno,  dijagonalno i vertikalno.

Kada se radi u seriji, razmak između tretmana mora biti od 2 do 4 nedelje, radi postizanja što boljeg efekta. Potrebno je uraditi seriju od 5-8 tretmana.

TRETMAN

CENA

Dermapen sa ultrazvučnim čišćenjem

6000

Dermapen sa hemijskim pilingom

7500


Usluga je dostupna u salonu Varvarinska 31a, Dušanovac.