Hidrodermoabrazija

Hidrodermoabrazija je nežna i bezbolna metoda  uklanjanja površinskog sloja mrtvih ćelija. Ovom  procedurom se stimuliše obnavljanje ćelija. Takođe, pospešuje se cirkulacija i podstiče stvaranje elastina i kolagena koji su  presudni za svež i zdrav izgled kože.

Hidrodermoabrazija

Hidrodermoabrazija je namenjena svima, bilo da želite  da rešite određeni problem, rešite se blagih ožiljaka od  akni i bubuljica, poboljšate kožu ogrubelu od preteranog  izlaganja suncu, da očistite i smanjite pore, smanjite fine  bore i linije koje se pojavljiji zbog nedovoljne hidriranosti  kože ili da jednostavno osvežite lice koje izgleda umorno.  Ova metoda se ne preporučuje ljudima sa dubokim  ožiljcima, herpesom ili ekcemima, hroničnim aknama. Ne preporučuje se ni ljudima sa  poremećajem auto-imunog sistema i dijabetesa, kao i  ljudima sa bilo kakvim nedijagnostikovanim promenama  na koži.

Za optimalan efekat treba sprovesti 4-6 tretmana  jednom u 7 do 10 dana. Za optimalan efekat treba sprovesti 4-6 tretmana  jednom u 7 do 10 dana.

Posle tretmana je povećana osetljivost kože na Sunčeve  zrake. Zbog toga se ne treba sunčati min 24 h posle  tretmana. Sama procedura ne traje duže od 45-60 min. Osim na  licu, možemo je primeniti i na rukama, šakama i dekolteu.

Takođe, dijamantska hidrodermoabrazija je idealan  tretman pre tretmana mezoterapije jer uklanja sloj  mrtvih ćelija koje su najveća prepreka prodoru korisnih  materija kroz kožu.

TRETMAN

CENA

Hidrodermoabrazija + masaža lica

3500

Hidrodermoabrazija sa tretmanom kiseonika

6000