Higijenski tretman lica

higijenski tretman

Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje lica, prilikom kojeg se  odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otkljanja nečistoća  nagomilana u porama. Vrsta higijenskog čišćenja  određuje se na osnovu vašeg starosnog doba i stanja  kože. Higijenski tretman lica je uvod u svaki sledeći tretman koji  želite raditi.

Šta se postiže ovim tretmanom? Dubinski očišćene pore, nahranjena i hidrirana koža,  blistav, ružičast i sjajan ten, elastična i zategnuta koža.

Ovaj tretman lica se preporučuje svima –  muškarcima i ženama svih uzrasta, bilo da želite da  tretirate problematičnu kožu sa aknama i bubuljicama ili  da pospešite svežinu i hidriranost svoje kože.

Klasičan higijenski tretman lica bi trebalo da se izvodi  jednom do dva puta mesečno, zavisno od Vašeg tipa i  stanja kože. Vreme trajanja od 60 do 90 minuta.

This image has an empty alt attribute; its file name is Picture3.png

Enzimski piling

Enzimski piling lica je tretman u kome se kao aktivna  supstanca koriste preparati na bazi voćnih enzima.  Najpopularniji su enzimi iz papaje, zelene jabuke,  ananasa, bundeve i breskve. Uloga enzima je da ubrzaju  regeneraciju tkiva.

Tretman se može primeniti na sve tipove kože i jedan  je od retkih koji se može raditi tokom cele godine. Broj  tretmana zavisi od tipa kože – najčešće se radi od 4 do  6 tretmana, i mogu se raditi na svake dve nedelje.

Piling ovog tipa čisti vaše pore tako što uklanja mrtve  ćelije koje ih začepe, smanjuje pojavu akni, bubuljica i  mitisera. Odličan saveznik masne kože.

TRETMAN

CENA

Higijenski tretman

2800

Higijenski tretman, enzimski piling

2800

Higijenski tretman sa hemijskim pilingom

3500

Higijenski tretman sa mezoliftom

4300

Higijenski tretman sa dermapenom

6000

Polutretman lica

1500

Higijenski tretman leđa

2600

Fitopiling

Fitopiling

Intenzivni prirodni piling od mlevenih slatkovodnih algi  sa jakim antimikrobnim i polirajućim dejstvom. Uspešno   i brzo rešava problem akni različitog tipa i uzroka kao i  problem hiperpigmentacije različitog uzroka i starosti. Nakon terapije koža je čista, prosvetljena i sjajna. Prednost  fitopilinga je ta što deluje na sve slojeve.

PROCES FITOPILINGA:

Prva 24 sata: koža je blago crvena

Od 24 do 48 sati: koža se zateže i tamni kao posle sunčanja

Nakon 48 do 72 sata: formiranje tanke opne koja nakon  ovog vremena puca (počinje proces perutanja)

72 do 96 sati od tretmana: perutanje traje i prestaje posle četvrtog  dana.

Tretman je potrebno ponoviti posle dve nedelje,a sledeća  tri u naredne 4 nedelje kako bi videli vrhunske efekte I  rešili problem sa kožom.

TRETMAN

CENA

Higijenski tretman, fitopiling

3000

Higijenski tretman, fitopiling sa serumom

4000

Fitopiling, 4 tretmana

10500

Ultrazvučno čišćenje lica

Higijenski tretman
Ultrazvuk za lice

Dubinsko ultrazvučno čišćenje lica je  najbezbedniji, najugodniji i najučinkovitiji način čišćenja i rehidratacije. Može se uraditi kao zaseban tretman  ili kao uvod u zahtevnije tretmane, kojima se rešavaju  različiti problemi kože (akne, mitiseri, ožiljci, bore, slab  tonus kože,fleke…)

Preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu  kožu. Dejstvom ultrazvuka poboljšva se mikrocirkulacija   i oksigenizacija.

Ultrazvučno čišćenje lica je odličan tretman i za važne  prilike. Osim što čiste kožu, ultrazvučne vibracije rade  jednu finu masažu i opuštaju mimičnu muskulaturu tako  da lice izgleda odmornije, zategnutije i mlađe.

.

.

.

TRETMAN

CENA

Ultrazvučno čišćenje

1700