Higijenski tretmani lica

higijenski tretman

Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje lica, prilikom kojeg se  odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otkljanja nečistoća  nagomilana u porama. Vrsta higijenskog čišćenja  određuje se na osnovu vašeg starosnog doba i stanja  kože. Higijenski tretman lica je uvod u svaki sledeći tretman koji  želite raditi.

Šta se postiže ovim tretmanom? Dubinski očišćene pore, nahranjena i hidrirana koža,  blistav, ružičast i sjajan ten, elastična i zategnuta koža.

Ovaj tretman lica se preporučuje svima –  muškarcima i ženama svih uzrasta, bilo da želite da  tretirate problematičnu kožu sa aknama i bubuljicama ili  da pospešite svežinu i hidriranost svoje kože.

Klasičan higijenski tretman lica bi trebalo da se izvodi  jednom do dva puta mesečno, zavisno od Vašeg tipa i  stanja kože. Vreme trajanja od 60 do 90 minuta.

This image has an empty alt attribute; its file name is Picture3.png

Enzimski piling

Enzimski piling lica je tretman u kome se kao aktivna  supstanca koriste preparati na bazi voćnih enzima.  Najpopularniji su enzimi iz papaje, zelene jabuke,  ananasa, bundeve i breskve. Uloga enzima je da ubrzaju  regeneraciju tkiva.

Tretman se može primeniti na sve tipove kože i jedan  je od retkih koji se može raditi tokom cele godine. Broj  tretmana zavisi od tipa kože – najčešće se radi od 4 do  6 tretmana, i mogu se raditi na svake dve nedelje.

Piling ovog tipa čisti vaše pore tako što uklanja mrtve  ćelije koje ih začepe, smanjuje pojavu akni, bubuljica i  mitisera. Odličan saveznik masne kože.

TRETMAN

CENA

Higijenski tretman

3500

Higijenski tretman sa Phytomerom

4000

Higijenski tretman, enzimski piling

3500

Higijenski tretman sa hemijskim pilingom

4500

Higijenski tretman sa hemijskim pilingom i mezoterapijom

5000

Higijenski tretman sa dermapenom

6000

Higijenski tretman leđa

4500

Higijenski tretman za tinejdžere

3000

Fitopiling

Fitopiling

Intenzivni prirodni piling od mlevenih slatkovodnih algi  sa jakim antimikrobnim i polirajućim dejstvom. Uspešno   i brzo rešava problem akni različitog tipa i uzroka kao i  problem hiperpigmentacije različitog uzroka i starosti. Nakon terapije koža je čista, prosvetljena i sjajna. Prednost  fitopilinga je ta što deluje na sve slojeve.

PROCES FITOPILINGA:

Prva 24 sata: koža je blago crvena

Od 24 do 48 sati: koža se zateže i tamni kao posle sunčanja

Nakon 48 do 72 sata: formiranje tanke opne koja nakon  ovog vremena puca (počinje proces perutanja)

72 do 96 sati od tretmana: perutanje traje i prestaje posle četvrtog  dana.

Tretman je potrebno ponoviti posle dve nedelje,a sledeća  tri u naredne 4 nedelje kako bi videli vrhunske efekte I  rešili problem sa kožom.

TRETMAN

CENA

Fitopiling

3000

Higijenski tretman, fitopiling sa serumom

4500

Fitopiling, 4 tretmana

14000

Ultrazvučno čišćenje lica

Higijenski tretman
UZ ciscenje

Dubinsko ultrazvučno čišćenje lica je  najbezbedniji, najugodniji i najučinkovitiji način čišćenja i rehidratacije. Može se uraditi kao zaseban tretman  ili kao uvod u zahtevnije tretmane, kojima se rešavaju  različiti problemi kože (akne, mitiseri, ožiljci, bore, slab  tonus kože,fleke…)

Preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu  kožu. Dejstvom ultrazvuka poboljšva se mikrocirkulacija   i oksigenizacija.

Ultrazvučno čišćenje lica je odličan tretman i za važne  prilike. Osim što čiste kožu, ultrazvučne vibracije rade  jednu finu masažu i opuštaju mimičnu muskulaturu tako  da lice izgleda odmornije, zategnutije i mlađe.

.

.

.

TRETMAN

CENA

Ultrazvučno čišćenje

2500

Ultrazvučno čišćenje sa mezoterapijom

4500

Ultrazvučno čišćenje sa radiotalasnim liftingom

5000

Acnipur tretman za uklanjanje akni i fleka

ACNIPUR tretman za masnu, problematičnu i aknoznu kožu je program dubokog čišćenja sa dokazanim efektom protiv ožiljaka od akni, upala i smanjenjem lučenja sebuma. Tretman za vidljivo zdraviju, čistiju kožu, odmašćenu sa umirenim upalnim procesima.

Ovo je tretman koji je klinički dokazan kod smanjenja pora, regulacije viška sebuma i uklanjanja nepravilnosti i nečistoća na koži.

Acnipur preparati u tretmanu

– VP386 DEEP CLEANSING ACID EXFOLIANT sadrži AHA, koktel biljnih kiselina i OLIGOMER – olakšava širenje pora radi uklanjanja nečistoća.

– VP385 POST-EXTRACTION SERUM sadrži 10-HDA – ima snažnu antibakterijsku moć, smanjuje proizvodnju sebuma, matira kožu.

– VP192 PURE PORE HEATING MASK – sadrži Zeolit vulkanskog porekla, zelenu glinu i oxigenol.

– VP102 DOUX VISAGE CREAM – vraća ph vrednost kože.

– VP193 OLIGOPUR FLAWLESS SKIN MASK – umiruje i hidratizuje kožu.

– VP383 OLIGOPURE HYDRA-MATIFYING CONTROL CREAM 100ml – sa matirajućim i anti-iflamatornim efektom.

Klinički rezultati

Nenadmašiva blistavost

Vidljivo prosvetljena koža: 100%

Blistaviji ten: 100%

Trenutna eksplozija sjaja: 100%

Smanjene tamne fleke: 100%

Za postizanje željenih rezultata tretman treba uraditi u seriji 5-6 ponavljanja na 10 dana.

TRETMAN


CENA

Acnipur tretman

4000