Mezoterapija bez igle

Mezoterapija

Mezoterapija bez igle je moderna tehnika koja  omogućava  brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje  metabolizma u dermisu. Primenjujući pulsne struje  stvara se magnetno polje koje otvara privremene kanale  (mezopore) u lipidnom sloju u epidermu. Time se omogućava prolaz aktivnih supstanci u žive slojeve  kože.

Aparaturna mezoterapija bez igle podrazumeva primenu savremenog aparata koji omogućava prodor visokih koncentracija aktivnih sastojaka iz seruma u dublje slojeve kože bez upotrebe igle. Mezoterapija omogućava apsorpciju aktivnih sastojaka  sa 10% na 90% na dubini od 1cm i 65% na dubini od  6cm. Ovo obezbedjuje kako brzo vidljive tako i rezultate  na duže staze. Na ovaj način možete komforno uživati u tretmanu lica, vrata i dekoltea.

Metoda mezoporacije je bezbolna, neinvazivna metoda   i savršen saveznik u borbi protiv opuštene kože, bora,  fleka, celulita i strija. Cilj terapije uglavnom jeste podmlađivanje i stimulacija sinteze kolagena. Ova metoda se takođe uspešno koristi i u tretmanima ožiljaka od akni.

Preporučuje se u serijama  od šest tretmana (jednom  nedeljno). To nam omogućava da se sa dovoljnim brojem ponavljanja napravi depo hijaluronske kiseline i drugih aktivnih sastojaka koji će vidljivo podmlađivati kožu. Nakon toga je preporuka da se radi održavanje jednom mesečno.

Tretman mezoporacije ne treba raditi u trudnoći,  tokom dojenja, kod obolelih od epilepsije, karcinoma,  dijabetesa, kod osoba sa metalnim protezama u telu ili  pejsmejkerom.

Ukoliko imate hijaluronske filere možete raditi ovu vrstu tretmana. Mezoterapija će redovno hidratisati vašu kožu i obezbeđivati dovoljnu količinu hijaluronina tako da vaši rezultati postignuti hijaluronskim filerima duže traju.

Vaš tretman možete zakazati i online.

TRETMAN


CENA

Mezoterapija sa hemijskim pilingom

5500

Mezoterapija lice i vrat

4000

Mezoterapija lice, vrat i dekolte

5000

Mezoterapija lice i vrat - serija 4 tretmana 

14000

Higijenski tretman sa mezotrapijom

5000