Maderoterapija

Danas postoje razne metode za lečenje problema sa celulitom. Jedan od takvih tretmana je Maderoterapija.

Maderoterapija

Šta je Maderoterapija? Ova masaža koristi drvene oklage i druge alate za uklanjanje celulita iz tela dok vas opušta. Kada se oklagiji kotrljaju po problematičnim delovima vašeg tela, pomažu u poboljšanju limfne drenaže vašeg tela. Pored borbe protiv celulita, igle će poboljšati osećaj i izgled vaše kože, čineći da izgleda glatko.

Prednosti Madero masaže uključuju:

Sagorevanje masti

Razbijanje celulita

Ubrzava metabolizam

Neinvazivna

Ne ostavlja ožiljke

Nije potreban rez ili injekcija

Eliminisanje toksina

Aktiviranje limfnog sistema

Zatezanje, toniranje i smanjenje obima vašeg tela

Ova vrsta masaže se može koristiti na: leđima, stomaku, nogama, rukama, zadnjici, struku i kukovima.

Osim uklanjanja celulita, drvena terapija može povećati brzinu vašeg metabolizma. Kada vaš metabolizam deluje brže, to vam može pomoći da smršate ili zadržite težinu. Da biste videli najbolje rezultate terapije drvetom, najbolje je redovno vežbati i hraniti se zdravo. Više sesija drvene terapije može vam pomoći u svim aspektima vašeg zdravlja. Ako želite da vidite najbolje rezultate drvene terapije, obavezno kombinujte tretman sa vežbanjem i zdravom ishranom, jer ćete u suprotnom biti razočarani u rezultate.

Ako se borite sa celulitom ili niste uspeli sa drugim metodama, možda je vreme da isprobate konture drvene terapije. Ova metoda lečenja je neinvazivna, ne traje duže od jednog sata po sesiji i pruža vam brze rezultate. Pozovite iskusni tim da biste zakazali svoj prvi sastanak.

TRETMAN

CENA

Maderoterapija nogu - 45 min

1500

Maderoterapija nogu - 45 min, paket 5 tretmana

7000

Maderoterapija - 45 min, paket 10 tretmana

12500