Kiseonik karboksiterapija

Kiseonik karboksiterapija karakteriše se visokom koncentracijom aktivnih ingradijenata i koristi se samo u profesionalnoj praksi. Sva sredstva koja su uključena u ovu terapiju prošla su dermatološku kontrolu. Komforna su za upotrebu i odgovaraju visokim zahtevima savremene kozmetologije.

kiseonik karboksiterapija

Neinvazivna kiseonik karboksiterapija namenjena je za sve tipove kože sa znacima umora i stresa. Dobro rešava probleme vezane za starenje. Posebno preporučujemo ovu terapiju stanovnicima velikih gradova, zavisnicima od nikotina, osobama sa sniženim imuniteto i kuperozom. Čak i kao jednokratan tretman daje odličan vizuelni rezultat. Serija od 3-5 tretmana garantuje prolongirani regenerirajući efekat.

Posebno odabrane komponente neinvazivne karboksiterapije usmerene su na poboljšanje limfne drenaže i eliminisanje toksina. Stimulišu imunološke aktivnosti, eliminišu zamor mišića, poboljšavaju disanje tkiva i pojačanje ćelijskog metabolizma, poboljšavaju teksturu kože.

Prilikom razrade recepture preparata ove terapije koristio se klasičan pristup sinergizma. To znači postizanje maksimalnog efekta putem uzajamnog poboljšanja korisnih svojstava biokomponenata. Svi aktivni ingradijenti koji ulaze u sastav preparata, prirodnog su porekla, ne sadrže veštačke mirise i boje.

Ukoliko želite da zakažete Vaš tretman možete nas kontaktirati.

TRETMAN

CENA

Kiseonik karboksiterapija

4000

Kiseonik karboksiterapija - 3 tretmana

10500

Higijenski tretman + Kiseonik karboksiterapija

5500