Lash Lift & Brow Lift

Lash Lift & Brow Lift su tehnike podizanja prirodnih trepavica odnosno obrva.

Lash Lift

Lash Lift

Tehnika Lash Lift je tehnika podizanja prirodnih trepavica uz hemijski rastvor. Podizanjem trepavica Lash Lift tehnikom dobijate transformativini oblik Minival vaših prirodnih trepavica koje nakon tretmana izgledaju duže i punije. Ovo je idealan tretman za trepavice koje su duge, ravne i svetle boje, ali podjednako dobar i za kraće trepavice samo što nije toliko očigledan efekat kao u prvoj varijanti.

Tretman Lash Lift se sastoji iz nekoliko faza i svaka od navedenih faza se čeka od 10 do 15 min. u zavisnosti od jačine prirodnh trepavica. Iz tog razloga postoji mogućnost dolaska „u paru“ kada dve devojke u isto vreme rade tretman paralelno. U tom slučaju cena je povoljnija.

Vremenski period ovog tretmana je 5 – 8 nedelja nakon čega bi klijent trebao doći na korekciju/proveru rasta novih trepavica. 

Brow Lift

Brow Lift je tehnika podizanja, oblikovanja i modeliranja obrva, uz botox i farbanje istih.

Brow lift

Tretman Brow Lift se radi iz nekoliko faza. Prvo se nanosi preparat koji razmekša dlaku, zatim se obrve boje (ukoliko klijent želi) i na kraju se fiksiraju.

Svaka od faza stoji oko 15 minuta tako da možete raditi sa još nekim paralelno tretman ili možete iskombinovati za sebe Lash Lift & Brow Lift paket kada je i cena povoljnija.

Tretirane obrve mogu imati efekat “čupavih obrva”, ili samo biti začešljane na gore sa blagom formom oblika. Nakon tretmana obrve deluju gušće.

Efekat ovog tretmana traje 3-6 nedeja, a 24h od tretmana ne smete kvasiti obrve.

Da Vaš pogled zablista, zakažite tretman ovde.

TRETMAN

CENA

Lash Lift

2500 - Promo cena

Brow Lift

2000 - Promo cena

Lash Lift + Brow Lift

4000 - Promo cena

Farbanje trepavica

300

Farbanje obrva i korekcija 

500

Lash Lift tretman u paru

4000 - Promo cena

Brow Lift tretman u paru

3500 - Promo cena