Microneedling

Microneedling aparat IONTO-COMED omogućava nam da prevaziđemo barijeru i otpor kože i omogućimo apsorpciju aktivnih sastojaka u visokim koncentracijama i maksimalne učinke sa samo jednim tretmanom.Tretman podstiče regeneraciju kože i daje efekat zatezanja i podmlađivanja. Tretman je bezbolan i prijatan. Primenom prave i inovativne tehnologije svojim klijentima pružamo odmah vidljive rezultate i obezbeđujemo dugoročne efekte u sinergiji aparata i preparata.

Zdrava i vitalna koža

Za mnoge tipove kože, normalno čišćenje kože i nega nisu dovoljni. Gornji sloj kože predstavlja nepremostivu barijeru za veliki broj korisnih aktivnih sastojaka, pa se zato mora učiniti propustljivim. Sa microneedling olovkom kompanije IONTO- COMED, epidermis se nežno perforira najfinijim iglicama, tako da aktivni sastojci za čišćenje i negu mogu da prodru u donje slojeve.

Uz pomoć vitalnih prednosti u vezi sa proizvodima protiv starenja, postoje različiti efekti. Koncentrovani radni materijali kao što su Hialuron, Matrikil® i Argireline® prodiru direktno i što je lakše moguće. Koža se regeneriše iznutra, a efekat lepote je vidljiv već od prve sesije, a pre nanošenja šminke.

Dermapen metoda IONTO

Microneedling

Dermapen ili pristup mikroiglicama ima svoje poreklo u drevnoj kineskoj kulturi lečenja. Tek nedavno je metoda značajno poboljšana primenom izuzetnih tehnoloških dostignuća.

Sa uređajem za microneedling, svakim tretmanom probijaju se najmanji mikro otvori na koži. Bezbolno, nežno i brzo!

Zadržava se prirodna zaštitna funkcija epidermisa. Potpuno automatizovane igle se kreću gore-dole, slično pečatu. Aplikacija je pogodna za lice, vrat, dekolte i pozadinu ruku. Formiranje bora u predelu oko očiju je vidno smanjeno.

Oblasti primene za microneedling

Uređaji za microneedling pomažu mnogim tipovima kože da izgledaju mlađe i vitalnije. Odlični rezultati se postižu posebno kod atrofičnih tipova kože.

U slučaju suve kože i stvaranja bora, zahvaćena područja kože vraćaju svoju elastičnost. Svetla koža je osvežena, a koža oštećena suncem ili koža pušača može se lakše revitalizirati.

Dužina igle i primena

Igle uređaja za microneedling obično su dugačke 0,5 mm. Međutim, samo otprilike polovina prodire u gornji sloj kože, jer koža i dalje malo popušta čak i kada je rastegnuta (efekat kišobrana). Ploča igle se može fleksibilno uvrtati i izvlačiti tako da se dubina uboda može individualno podesiti.

U zavisnosti od tipa kože, efikasan spa tretman zahteva šest do 12 aplikacija. Obično će se to raditi dva puta nedeljno. Osvežavanje bi trebalo da se sprovodi svakih četiri do pet nedelja kako bi se održao dugoročni uspeh.

Kontraindikacije tretmana microneedlingom

Tretman aparatom za microneedling treba da sprovode samo obučeni kozmetičari. Važno je osigurati da pacijenti dođu na sesiju u zdravom stanju. Primene treba izbegavati ako su područja kože koja se tretiraju zahvaćena herpesom. Isto važi i za bakterijske infekcije kao što su čirevi, tuberkuloza, karbunuli i druge upale. Pored toga, klijent ne bi trebalo da bude pod uticajem alkohola niti da ima akutnu temperaturu.

Pre prvog tretmana obavezno je informisati se da li klijent ima imuni nedostatak ili bolest krvi koja utiče na zgrušavanje krvi. Takođe se preporučuje da ga ne koristite ako imate problema sa cirkulacijom, srčanu aritmiju ili ozbiljne bolesti srca. Na kraju krajeva, alergije se moraju rešiti, a u slučaju kožnih oboljenja i infekcija treba sačekati dok se simptomi ne povuku.

TRETMAN

CENA

Tretman za korekciju ožiljaka - MICRONEEDELING

9500

Tretman za hiperpigmentaciju -  MICRONEEDELING

9500

Tretman za biorevitalizaciju kože -  MICRONEEDELING

12000

Usluga je dostupna u salonu Bulevar Arsenija Čarnojevića 54, Novi Beograd.