MIOLIFT

Miolift je neinvazivan tretman, koji se koristi u cilju podmlađivanja lica kako kod žena, tako i kod muškaraca.  
Ovaj tretman se uspešno koristi već godinama, prvo u medicinske svrhe (pareze lica i tela, atrofije, testovi), a zatim i u kozmetičke svrhe, gde pokazuje sjajne rezultate i mnoge dame mu se stalno vraćaju. Miolifting predstavlja primenu niskofrekventne struje u cilju podmlađivanja lica. Ovim tretmanom se deluje na kožu i mišiće i na taj način se poboljšava njihov tonus.

miolift

Miolift se izvodi aparatom kojim se stimuliše umorna i opuštena koža i mišići lica. Na kožu, ove potpuno biološke struje, deluju tako što stimulišu stvaranje kolagenih i elastičnih vlakana u srednjem sloju derma. Na kraju tretmana miolifta dobićete ublažene bore i poboljšanu mikrocirkulaciju u koži. Kao krajnji rezultat imamo face lifting efekat, ublažene bore i poboljšanu mikrociurkulaciju u koži.

Miolift je jedina metoda koja tretira mišiće lica. U toku tretmana se stimulišu određene mišićne grupe čijom kontrakcijom se vraća izgubljeni tonus i lice poprima izged koji je imalo pre 5-10 godina. Ukoliko želite da izgledate mlađe i da vam lice izgleda kao što je izgledalo pre nekoliko godina, onda je miolift tretman za vas. Miolift je čudesan tretman koji podmlađuje vaše lice.

Kako izgleda tretman miolift lica

Miolift je aparat koji proizvodi tačno i precizno proračunatu biostruju, a to je veoma važno, jer je tako propračunata struja potrebna za stimulaciju svakog vašeg mišića lica i vrata. Uz pomoć miolifta, svaki mišić biće aktiviran i ponovo programiran.

I da ne brinete previše, i da ne bude nedoumica ili straha, stimulacija strujom nema neželjenje reakcije, bez obzira na tip vaše kože.

Miolift tretman se sastoji iz tri faze:

 1. limfna drenaža
 2. stimulacija kolagena
 3. stimulacija mimičnih mišića

Jedan miolift tretman obično traje od 30 do  60 minuta.

Koliko miolift tretmana mi je potrebno?

Za postizanje najboljih rezultata miolift se izvodi svakog drugog dana u seriji od 6 do 10 tretmana. Svaki kozmetičar će vam preporučiti i savetovati  vam održavanje na mesečnom nivou.

Ono što je dobra stvar kod miolifta je to što je tretman odličan za kombinovanje sa drugim tretmanima za podmlađivanje kao što su radiotalasni lifting, laser lica i mezoterapija.

Osim tretmana za lepotu i podmlađivanje, miolift se može koristiti i za rešavanje određenih medicinskih problema, kao što su ožiljci, bubuljice, akne i otok očnih kapaka.

Sve prednosti miolifta za lice 

 • Vraća prirodni sjaj vašoj koži
 • Usporava proces starenja
 • Vraća tonus i elastičnost koži
 • Definiše konture lica
 • Uklanja neprijatne i tamne kolutove ispod očiju

Jako slabim električnim impulsom se stimulišu procesi prirodnog lečenja organizma u cilju poboljšanja kože i mišića lica. Takođe, miolift se može izvoditi i na vratu, gde se uspešno smanjuje  i zateže podbradak.

Prednosti miolifta, kada je lice u pitanju, su što nema neželjene efekte, nije invazivan i daje zagarantovane, a najvažnije od svega prirodne rezultate. Super prednost miolfita je što su efekti  vidljivi već nakon prvog  tretmana.  Naravno, potrebna je serija tretmana za pun doživljaj, ali nakon svakog tretmana rezultati sve bolji.

Takođe, ne mora da brinete o oporavku, obzirom da oporavak posle miolifta uopšte nije neophodan – svojim redovnim svakodnevnim aktivnostima se možete vratiti odmah.

Izvodi se u seriji od više tretmana za kumulativne i dugotrajne efekte, i što je veoma važno, da ne brinete, miolift je u potpunosti bezbolan tretman.

Šta još možete očekivati od miolifta?

Miolift dovodi  do povećanja i efektivne upotrebe ATP-a  (adenozin trifosfat) . To je  protein koji se ponaša kao gorivo u vašim mišićima. Taj spoljašnji nadražaj dovodi do pozitivnog odgovora kože i mišića na ćelijskom nivou. On zateže, tonira i jača mišiće koji su vremenom oslabili i vašem licu dali onaj ne baš lep‘’viseći’’ izgled bez jasnih kontura.

Miolift poboljšava vašu cirkulaciju za čak 38% , povećava količinu esencijalnih nutritijenata u mišićnom tkivu i vlaknima i povećava detoksikaciju kože.

Takođe miolift se može koristiti za ublažavanje postojećih vidljivih oštećenja na licu, kako kod fleka na licu, tako i kod proširenih pora i za podmlađivanje.

Miolift Kontraindikacije

 • preosetljiva koža
 • alergije
 • infektivna stanja
 • zapaljenski procesi
 • rozacea
 • izraženi kapilari
 • herpes
 • srčane tegobe i povišen krvni pritisak
 • epilepsija
 • trudnoća
 • maligna oboljenja

Ono što je bitno da znate da se miolift koristi u kozmetičkim salonima. Potrebno je da tretman izvodi stručno lice, i da na kraju budete zadovoljni rezultatima.
Miolift se preporučuje i slobodno se može raditi već od 25. godine, kao preventiva jednom u mesec dana ili jednom u dva meseca, ili kao serija tretmana posle navršene 30. godine.

Najbolje je da pre odluke dobijete sve potrebne informacije od svog kozmetičara, kao i odgovore na pitanja šta možete očekivati nakon tretmana, da ne bi sebe doveli u situaciju da ne budete zadovoljni rezultatima. Nije vezan ni za jedno godišnje doba i može se raditi u bilo kom mesecu.

Budite strpljivi i odvojite vreme za miolift, obzirom da ceo tretman traje oko 60 minuta. Kao što smo rekli, veoma je prijatan, a završava se kolagenom fazom, gde se stavljaju maske sa hitinom, kolagenom ili hijalurunskom kiselinom, a sve zavisi od stanja kože.

TRETMAN

CENA

Miolift


3000

Miolift -  serija 3 tretmana

7500