Radiotalasni lifting lica

Radiotalasni lifting poznat je još i pod nazivom RF terapija, jer primenjuje Radio Frekventne talase koji dovode do stimulacije sinteze kolagenih i elastičnih vlakana što za rezultat daje zategnutu i čvršću kožu. Koža lica će izgledati znatno mlađe i zategnutije. Sam tretman je vrlo prijatan, koža se lagano zagreva do gornjih granica osetljivosti. Kontrolisanom stimulacijom tretirane regije aktiviraju se “uspavani” fibroblasti i pokreće sinteza NOVOG KOLAGENA, što doprinosi lepšem i zategnutijem izgledu kože.

Radiotalni lifting lica – prednosti zatezanja kože

Radiotalasni lifting lica

Dve najvidljivije prednosti koje pruža ovaj tretman su zategnutija koža i glatkija površina – što znači manje bora. Ali Radiotalasni lifting terapija je raznovrsna, tako da možete očekivati i poboljšanje na koži oštećenoj od sunca. Studije pokazuju da su nakon tri meseca RF tretmana pacijenti primetili klinički značajna poboljšanja u blagim do umerenim znacima oštećenja od sunca.

Ovo je odlična vest za one sa fotostarijom kožom. Tretman tamnih mrlja, opuštenosti i drugih efekata sunca je ozloglašeno teško izvesti. Većina ljudi misli da je starenje jedini krivac za degradaciju kolagena, ali sunce je još opasnije. Sposobnost preokretanja UV oštećenja nije ništa manje nego revolucionarna, a RF tehnologija radi upravo to.

Radiotalasni lifting i konturisanje lica

Pre nego što uđemo dalje u ovu temu, hajde da pogledamo kako koža stari. Ispod površine, u tim dubinama nevidljivim za oko, kolagen i elastin podržavaju dermis i epidermis. Ova struktura održava vašu kožu gipkom, elastičnom i čvrstom. Od 25. godine, međutim, gubimo između 1 i 2% našeg prirodnog kolagena svake godine. Ovo je posledica postepenog usporavanja procesa u telu.

Da stvar bude gora, ćelije na površini naše kože (epidermis) se ne obnavljaju tako brzo kao u mladosti. Rezultati su tupost, opuštenost, bore i problemi sa teksturom. Radiotalasni lifting lica dolazi u pomoć, ne samo da zateže kožu, kao što je ranije pomenuto, već i vraća konture kako bi se stvorila zategnuta, čvrsta koža mladalačkog izgleda. Ova akcija učvršćivanja čini RF posebno pogodnim za bradu, vrat i vilicu. Takođe se može koristiti za zatezanje:

Radiotalasni lifting lica

– Dela između nosa i usta
– Kesica i bora ispod i iznad očiju
– Opuštene linije obrva


Dugotrajni rezultati u redukciji bora i zatezanju kože postižu se serijom od 3-6 tretmana u zavisnosti od stepena izraženih bora u vremenskom razmaku od 14 dana, zbog kumulativne sinteze novog kolagena i elastina. Za održavanje postignutog efekta preporučuje se jedan tretman na mesec dana. Postupak je jednostavan, potpuno bezbedan i bezbolan. Tretman se može raditi tokom cele godine.

TRETMAN

CENA


Radiotalasni lifting + masaža lica

4500

Radiotalasni lifting sa ultrazvučnim čišćenjem

6000