Radiotalasni lifting

radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmladjivanje lica i tela. Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože. Postupak je jednostavan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Sa aparatom Body Contour, efekti tretmana su vidljivi odmah (regenerisani kolagen), a u narednih 15 do 30 dana i dodatni efekat novog kolagena koji se stvara.

Radiotalasni lifting, pomoću sonde, emituje radiotalase u srednji sloj kože, gde se pokreće njena regeneracija, stvaranje novog kolagena i vezivanja kolagena za elastin. Usporava i sprečava starenje kože, i omogućava zatezanje kritičnih regija. Pored toga, radiotalasni lifting deluje na topljenje masnih naslaga, koje su nagomilane na određenim, problematičnim delovima tela. Tako da ujedno topi masne naslage i zateže kožu, što predstavlja dobitnu kombinaciju.

Kome je tretman namenjen?

Radiotalasni lifting tela je idealan za one koji žele da zategnu i učvrste opuštenu kožu stomaka, butina, unutrašnju stranu nadlaktica, predela oko kolena, a da to učine na maksimalno komforan način.

Kome je tretman namenjen?

Tretman radiotalasnog liftinga tela je bezbolan i prijatan, traje oko 45 minuta i nema neželjenih efekata. Neposredno po završetku tretmana moguće je vratiti se uobičajnim dnevnim aktivnostima.
Preporuka je između 6-8 tretmana u zavisnosti od stanja tela i navika klijenta, rade se dva puta nedeljno i mogu da se kombinuju sa drugim anticelulit tretmanima. U cilju održavanja postignutih rezultata, preporuka je seriju RTL tretmana tela ponoviti na 6 meseci. Kod većine pacijenata se neposredno po tretmanu vidi efekat u vidu zatezanja kao reakcija postojećeg kolagena.

Radiotalasni lifting sa Vakuumom

radiotalasni lifting sa vakuumom

Tretman radiotalasnim vakuumom primenjuje se za razgradnju celulita i zatezanje kože. Radio talasi dopiru do 3 centimetra ispod kože, delujući tako i na razbijanje dubinskog celulita. Istovremeno, vakum nežno odiže deo epidermisa od potkožnog masnog tkiva, pojačava prokrvljenost tretiranog dela i time utiče na redukciju i eliminaciju masnih naslaga.

Ovim tretmanom se poboljšava mikrocirkulacijavraća se tonus tkivuredukuje celulitpodiže stražnjica i postiže lep oblik butina i zadnjice.

Tretman se može ponavljati 2 do 3 puta nedeljno.

Kao anticelulit program, preporučljivo je kombinovati lifting, vakuum, elektrostimulacju i tretman limfne drenaže.

TRETMAN

CENA

Radiotalasni lifting - stomak  (20 min)

1400

Radiotalasni lifting - ruke - (15 min)

1200

Radiotalasni lifting - butine + gluteus  (40min)

3000

Radiotalasni lifting + kavitacija - butine + gluteus (60 min)

3600

Rdiotalasni lifting + kavitacija - stomak (30 min)

2600

Radiotalasni lifting + kavitacija - ruke (30 min) 

1800

RF vakum + kavitacija - butine + gluteus (60 min)

3800

RF vakum+ kavitacija - stomak (30 min)

2800

RF vakum + kavitacija - ruke (30 min)

2000

TRETMAN

CENA

Radiotalasni lifting - butine + gluteus - paket 5 tretmana

12500

Radiotalasni lifting + kavitacija - butine + gluteus - paket 5 tretmana

15500

RF vakum + kavitacija - butine + gluteus - paket 5 tretmana

16000