Vitamin C tretman za lice

Tretman sa vitaminom C sadrži prirodne antioksidante koji obnavljaju i prosvetljavaju kožu dok se bore protiv efekata starenja. U međuvremenu, vitamin C dubinski hrani kožu i dopunjuje hidratantni i revitalizirajući efekat hijaluronske kiseline. Ostavlja kožu blistavom, gipkom i čvrstom za stvaranje blistavog tena. Posvetljuje, hrani i zateže kožu.

Vitamin C tretman – benefiti:

– Snažna iluminacija

– Dubinska hidratacija, omekšava i zateže kožu

– Povećava tonus kože i elastičnost

– Ubrzava regeraciju ćelije

– Bori se protiv slobodnih radikala koji uzrokuju starenje kože

– Postepeno briše manje nedostatke pigmentacije

Indikacije

– Devitalizovana koža

– Dehidrirana koža

– Nečista ili začepljena koža

– Foto oštećena koža

Aktivni sastojci:

vitamin c

VITAMIN C – Snažan antioksidant koji prirodno popravlja kožu i čini je blistavom. Štiti od slobodnih radikala, što ga čini idealnim za borbu protiv znakova starenja i štetnih efekata zagađenja vazduha i izlaganja suncu.

AFRIČKA BREZA – Sprečava oksidativni stres u borbi protiv starenja i omekšava bore. Pospešuje apsorpciju vitamina C i stimuliše sintezu kolagena.

BOSWELLIA SERRATA EXTRACT – Proizveden iz indijske biljke, vekovima je cenjen zbog svojih antiinflamatornih i umirujućih i opuštajućih svojstava.

Borite se protiv štetnih efekata izlaganja suncu i agresivnim spoljnim agensima sa sastojcima koji osvetljavaju kožu i revitalizuju je. Cellular Ekpression Vitamin C od Maystar-a je indikovan za tipove kože kojima je potrebno malo dodatnog sjaja, energije, čvrstine i aktivne ishrane.

Tretman radi 2 puta nedeljno, 3 nedelje u kontinuitetu.

TRETMAN

CENA

Tretman sa vitaminom C

6500

Tretman sa vitaminom C - paket 4 tretmana

23000